Op 24 Januari 1970 kwam ik als eerste kind van mijn Nederlandse moeder en Italiaanse vader te wereld. Van jongs af aan werd ben ik opgegroeid met muziek, mijn ouders hebben mij altijd hierin gestimuleerd. Al was het maar 1 instrument. Het werd voor mij een electronisch orgel.

Deze ben ik zeer snel snel ontgroeid waardoor ik al snel overging naar een keyboard. Hierdoor was ik op zeer jonge leeftijd al bezig met het componeren van eigen liedjes.

Na verloop van tijd, werd het dan toch maar eens tijd om wat met deze liedjes te gaan doen. Er werd op zangles gegaan en de talentenjachten werden met zeer behoorlijk resultaat afgelopen. Het enthousiaste publiek was dan ook voor Angelo de reden om met zijn liedjes te gaan optreden op andere gelegenheden.received_716661081736786

Zijn voorkeur ligt bij de Nederlandstalige feestmuziek, zoals nummers van Frans Duijts, Rene Schuurmans, Jan Smit, Wolter Kroes, Django Wagner en Dario, maar ook het italiaans begint steeds meer zijn intrede te doen in Angelo zijn repertoire. Natuurlijk worden ook de Engelse nummers en mooie ballads niet vergeten.

Angelo componeerde zo veel mogelijk zodat hij snel een eigen album uit kon brengen. Maar voordat het zover is, werd eerst de hit-single “Als je bij me bent” uitgebracht. Deze single werd door vele radiostations zeer enthousiast ontvangen en ook tijdens de optredens in het land wordt er al snel meegezongen met dit Nederlandstalige feestnummer. Zijn laatste release is “wat een vrouw”. Op dit moment is Angelo bezig met het leggen van de laatste hand aan zijn nieuwe album.

Angelo’s motto is: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. En het is nooit een feest, als Angelo niet is geweest!!

Kevin; zeer waardige collega en super fijn om mee te zingen. Maakt er een top feest van!